img

Testimoni Pengguna

Berikut senarai testimoni pengguna produk keluaran DNA GLOBAL.

ZULKIFLI HJ MAHMUD , 72 TAHUN (Penyakit Kulit, Sirosis)
img
"Saya mengalami masalah penyakit kulit (Sirosis) selama 46 tahun. Selepas minum Jus S-Wallitt & G-Wallitt selama sebulan perubahan baik telah berlaku hingga hari ini. Saya semakin yakin dengan produk DNA Global dan rasa bersyukur serta berterima kasih kepada syarikat DNA Global"
AIMAH BT MOHAMAD , 56 TAHUN (Mild Stroke)
img
"Mild Stroke yang saya alami selama 3 bulan akhirnya berkurangan setelah mengambil Jus S-Wallitt & G- Wallitt selama 10 hari. Perubahan dari segi tenaga, terutamanya pada bahagian kaki saya, dan semua saraf saya dimana sebelum ini saya jalan seret & sekarang semakin pulih"
JUNAIDAH ABDUL AZIZ , 41 TAHUN (Buah Pinggang, Kencing Manis)
img
"Saya mengalami masalah buah pinggang dan kencing manis, bacaan kencing manis saya ialah 15 & 18 tak pernah turun dan terpaksa mengambil insulin 1 hari senyak 2 kali. Selepas minum Jus S-Wallitt & G-Wallitt selama 3 minggu bacaan kencing manis saya turun kepada 5.3 & 5.7, selepas 3 bulan tak perlu insulin lagi. Manakala buah pinggang saya pula semasa melakukan dialisis kaki saya mengalami kekejangan & selepas dialisis badan goyang dan tidak boleh jalan. Selepas minum Jus S-Wallitt & G-Wallitt kekejangan semasa dialisis sudah tiada dan selepas dialisis balik dah boleh naik tangga sampai tingkat 5 serta boleh buat kerja rumah. Syukur Alhamdulillah diperkenalkan Jus S-Wallitt & G-Wallitt DNA Global"